Čini mi se da nema ovakve teme na forumu, ali htjela bih prije svega pozdraviti sve članove ovog foruma, kako do sada uključene, tako i nove koji su se tek registrirali na forum. I ovom prilikom bih nesto rekla o sebi i nastanku ovog foruma.
Ovaj forum je formiran na traženje nekih članova udruge Kluba i zahvaljujući mojoj dragoj prijateljici koja ga je postavila ga na noge i tu je da nam pomogne oko njegovog boljeg funkcioniranja, a možete je naći iza nadimka
Ivy. Ona je administrator ovog foruma. Uz nju postoji još jedna administratorica foruma, a to sam ja i za sada dok forum jos nije zahtjevan za održavanje nije potrebno više članova osoblja. S vremenom ćemo vidjeti kako će se forum i potrebe korisnika razvijati.
Ja sam Tina, pravo ime mi je Kristina, ali s obzirom da nas u udruzi postoje dvije aktivne članice istog imena ja koristim moj nadimak i izvan internetskog prostora radi lakše komunikacije sa svojim suradnicama u Klubu, tako da se nadam da će se s vremenom izgubiti podjela na veliku i onu drugu Kristinu.
Mama sam dvoje djece, dječaka od 5 i po i curice od 2 godine, udana sam i živim u Solinu, mada radim i djelujem u Splitu. Imam 33 godine, po zvanju sam diplomirani inženjer brodogradnje i radim na Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje kao znanstveni novak-asistent te sam tamo i na poslijediplomskom doktorskom studiju strojarstva. Moj hobi u zadnje vrijeme su slatke delicije, a posebno se volim igrati s tortama i njihovim ukrašavanjima. Ljubitelj sam i tijesta u svim oblicima, vrstama i okusima.
Članica sam Kluba od njegovog početka i ponosna sam jer sam i jedna od njegovih suosnivačica. U Klubu sam trenutno zadužena za medije i medijsku promiđbu Kluba, pa tako i za održavanje naših web stranica, a odnedavno sam pokrenula i blogove Kluba. Završila sam edukaciju o dojenju pa također dajem i savjete o dojenju onim mladim roditeljima koji moj savjet zatraže.
Trudim se ne davati savjete onima koji ih ne traze.

Eto, toliko od mene za početak. Neki od vas me već znaju pa su utvrdili gradivo, a oni koji me ne poznaju nadam se da će me imati prilike upoznati kroz naše druženje na ovom forumu, a i izvan njega.
eto nadam se da vas nisam previše ugnjavila s mojim pisanjem

ovo je copy-paste dobrodoslice sa starog foruma.
Nadodala bih da smo u medjuvremenu prešli na vlastiti zakupljeni prostor na netu, a do kraja godine, ili bolje rečeno u novoj godini, osvanut će i naše nove web stranice koje će biti oslobođene flash sadržaja i bit će prihvatljivije većem broju naših korisnika. S obzirom da uglavnom sama radim na novim stranicama molim vas za strpljenje i da mi oprostite ako slučajno dođe do kašnjenja roka kojeg sam upravo obećala